Kingston
Daksysteem

Het WS24 zonne-energiesysteem vormt een perfecte combinatie van zonne-energie en dakbedekking. Het is een product dat esthetiek, waterdichtheid en energieopwekking combineert en het is het eerste volledig geïntegreerde zonne energiesysteem dat vooral opvalt door de unieke esthetische uitstraling en de zeer eenvoudige installatietechniek. Het WS24 zonne-energiesysteem wordt rechtstreeks gelegd op een standaard panlat zonder kostprijsverhogende onderconstructie.


Volledig geïntegreerd
De Sneldekker solarpan is een volledig geïntegreerd zonne-energiesysteem en vormt een perfecte combinatie van zonne-energie en dakbedekking.

Plug & play
De solarpannen worden rechtstreeks op een standaard panlat gelegd. De solarpannen zijn voorzien van kabels en connectoren, waardoor al het installatiewerk binnen uitgevoerd kan worden.

Hoge opbrengst
De solarpannen zijn voorzien van efficiënte monokristallijn silicium zonnecellen, waardoor de energieopbrengst per m2 maximaal is.

Kwaliteit & betrouwbaarheid
De solarpan is een Nederlands product en wordt gemaakt onder de strengste kwaliteitseisen. De solarpan bestaat uit steencomposiet en is volledig recyclebaar. Alle Synroof producten zijn voorzien van uitstekende garanties.


Gewicht
0
kg per M2

Garantie
0
jaar

Vermogen
0
Wp per M2