La Escandella Planum volledig geïntegreerd solarsysteem

Dit systeem is een kwaliteitsproduct dat in Nederland ontworpen is en geproduceerd wordt. Met zelf ontwikkelde productie- en testapparatuur wordt een stabiele kwaliteit gewaarborgd. De zonnedakpannen zijn gemaakt van uitsluitend kwaliteitsmaterialen die specifiek voor deze toepassing uitgebreid getest zijn.


Hoog rendement
De zonnedakpan heeft een hoog rendement. Hierdoor presteert het net zo goed als een standaard zonnepaneel dat bovenop de dakpannen worden gemonteerd. Met 50 stuks kan jaarlijks tot 4.300 kWh aan elektriciteit worden opgewekt, net zo veel als met 15 standaard zonnepanelen van 1 meter x 1.65 meter. Het benodigde dakoppervlak is in beide situaties hetzelfde, namelijk 25 m².

Betaalbaar
De combinatie van energie-opwekking met dakbedekking maakt de Planum zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Mystiek is  bijzonder eenvoudig en snel te monteren. De meerkosten voor zo’n fraai zonnedak ten opzichte van een pannendak met zonnepanelen zijn daardoor beperkt.

Hoge opbrengst
Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning. De fraaie esthetiek van Planum zonnedakpannen draagt daar nog eens extra aan bij. Een prettige gedachte wanneer u uw huis ooit zou willen verkopen.

Meerwaarde van uw woning
De solarpan is een Nederlands product en wordt gemaakt onder de strengste kwaliteitseisen. De solarpan bestaat uit steencomposiet en is volledig recyclebaar. Alle Synroof producten zijn voorzien van uitstekende garanties.


Gewicht
0
kg per M2

Garantie
0
jaar

Vermogen
0
Wp per M2