Synroof Sneldekker IS GESTOPT MET PRODUCTIE

Synroof sneldekker
Daksysteem

De Sneldekker solarpan is een volledig geïntegreerd zonne-energiesysteem en vormt een perfecte combinatie van zonne-energie en dakbedekking. De Sneldekker solarpan is gemaakt van steencomposiet en uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en hét estetisch verantwoorde alternatief voor conventionele zonnepanelen. De Sneldekker solarpan sluit naadloos aan op daken met o.a. Monier en Eternit sneldekkers en Nelskamp S-pan. De Sneldekker solarpan heeft een vermogen van 35 WP per paneel met een vermogensgarantie van maar liefst 25 jaar. De solarpannen kunnen rechtstreeks op een standaard panlat gehangen worden.


Volledig geïntegreerd
De Sneldekker solarpan is een volledig geïntegreerd zonne-energiesysteem en vormt een perfecte combinatie van zonne-energie en dakbedekking. De Sneldekker solarpannen sluiten naadloos aan op daken met o.a. Monier en Eternit sneldekkers en Nelskamp S-pan.

Plug & play
De Sneldekker solarpannen worden rechtstreeks op een standaard panlat gelegd. De Sneldekker solarpannen zijn voorzien van kabels en connectoren, waardoor al het installatiewerk binnen uitgevoerd kan worden.

Hoge opbrengst
De Sneldekker solarpannen zijn voorzien van efficiënte monokristallijn silicium zonnecellen, waardoor de energieopbrengst per m2 maximaal is.

Kwaliteit & betrouwbaarheid
De Sneldekker solarpan is een Nederlands product en wordt gemaakt onder de strengste kwaliteitseisen. De solarpan bestaat uit steencomposiet en is volledig recyclebaar. Alle Synroof producten zijn voorzien van uitstekende garanties.


Gewicht
0
kg per M2

Garantie
0
jaar

Vermogen
0
Wp per M2