Diensten

De kennis die wij hebben vergaard in de jaren delen we graag met u. De keuze voor een juiste oplossing is van groot belang. Het dak is het meest beeldbepalende onderdeel van een gebouw. Wij denken graag met u mee om tot de juiste oplossing te komen.

Ook met betrekking tot verwerking zijn er vele mogelijkheden. Wij werken samen met ervaren vakmensen. Maar ook wanneer u zelf voor de verwerking zorgt staat Dakmax als een partner voor u klaar.

Wanneer u er voor kiest door Dakgemak volledig ontzorgd te worden is het van belang dat we de juiste mensen aan het werk zetten. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vakmanschap en ervaring. De dakdekkersbedrijven waarmee we werken dienen altijd volledige goedkeuring van de fabrikant van het BIPV systeem te hebben zodat alle betrokken partijen met hetzelfde belng te werk gaan. Een kwalitatief goed dak.
Door de goede contacten die we hebben opgebouwd met leveranciers van BIPV systemen kunnen we systemen leveren tegen gunstige tarieven. Belangrijker echter is dat we volledig onafhankelijk van werken. We hebben geen belang anders dan u juist en volledig te informeren over de sterke punten van het ene systeem tov het andere. Het beste systeem is het systeem dat het best past bij uw wensen en de situatie.
Regelmatig worden onze mensen gevraagd mee te denken in woningbouwprojecten. Wanneer men voor een duurzame oplossing kiest esthetisch verantwoord te werk wil gaan met zonne-energie op daken is een onafhankelijk advies een belangrijk onderdeel in dat traject.

Neemt u voor consultancy-aanvragen contact op met consultancy@dakmax.nl